Asociatia Club Sportiv Olympic RFH este un proiect ambitios care a luat nastere la initiativa fostei handbaliste, Ramona Farcau. Prin acest proiect ne propunem sa oferim o alternativa serioasa, in vederea dezvoltarii armonioase a copiilor, promovand conceptul de educatie prin sport.

Proiectul se adreseaza copiilor plini de energie, pasionati de sport, dornici sa se integreze intr-un colectiv prietenos, in cadrul caruia vor descoperi mereu lucruri noi. Dincolo de bucuria practicarii jocului de handbal, copiii vor beneficia de sesiuni de dezvoltare personala, activitati de teambuilding, menite sa le modeleze personalitatea. Ne propunem sa contribuim la formarea si pregatirea copilului, atat in planul dezvoltarii sportive, cat si in planul reusitei personale.

Proiectul de fata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 11 ani, baieti si fete deopotriva.

Prin clubul sportiv OLYMPIC RFH ne propunem sa initiem copiii pasionati de sport in tainele handbalului, dar si sa le oferim acestora educatia sportiva necesara, astfel incat sa fie pregatiti pentru reusita in viata. Dragi parinti, luați-va copiii de mana si veniți cu ei la sala!

Ramona Farcau

 

FORMULAR DE INSCRIERE

 

Informatii utile

Abonamentul include

  • 12 sesiuni de antrenament pe luna
  • Pregatire psihologica
  • Dezvoltare personala / teambuilding
  • Suport tehnic pentru antrenament
  • Echipament personalizat
  • Sesiuni de comunicare cu parintii

Abonamentul se achita in avans, pentru o perioada de o luna.
Abonamentul este valabil pentru o perioada de cel putin 6 luni, pentru a beneficia de pachetul complet de servicii.
Pentru inscrierea copilului este necesara prezentarea unei adeverinte eliberate de medicul de familie, prin care se mentioneaza faptul ca persoana este apta pentru practicarea sportului.
Toate informațiile și datele personale furnizate prin acest formular vor fi tratate ca informații confidențiale, neputând fi transmise către terți fără acordul explicit al semnatarilor.