Site-ul psihologiasportului.ro este proprietate a Asociației pentru Psihologia Sportului, CIF 34802386, sediul în București, Sector 2, str. Făinari nr. 26, bl. 50, sc. A, ap. 3.

Definiții și termeni

Utilizator

  • orice persoană care accesează psihologiasportului.ro.

Site

  • domeniul psihologiasportului.ro și subdomeniile acestuia.

Conținut

  • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Utilizatorilor de către Proprietar prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Proprietarului, Utilizatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • informații legate de Produsele și/sau Serviciile oferite de Proprietar într-o anumită perioada;
  • date referitoare la Proprietar, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document

  • prezențele Termene și Condiții.

Utilizarea site-ului

Vizitarea acestuia sau solicitarea de informații despre produsele și/sau serviciile listate prin intermediul acestuia, implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în această pagină.

Dacă nu doriți să acceptați termenii și condițiile stipulate în cele ce urmează, va rugăm să nu utilizați psihologiasportului.ro sau să nu folosiți servicii oferite de psihologiasportului.ro cu a căror termeni de utilizare nu sunteți de acord.

Proprietarul site-ului poate modifică regulile în orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a fi la curent cu drepturile și obligațiile pe care le aveți.

Informații generale despre utilizarea site-ului

Conținutul acestui site, textele, grafică, fotografiile, filmele, sau orice alte feluri de conținut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atât pe teritoriul României, cât și pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea Asociației pentru Psihologia Sportului, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel. Preluarea și utilizarea informațiilor disponibile pe partnet.ro în alte scopuri decât cele de informare, fără permisiunea explicită în scris a proprietarului reprezintă o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 și a altor legi ulterioare ale României).

Confidențialitate

Asociația pentru Psihologia Sportului va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document. Citiți obligațiile pe care și le asumă Valdo Invest în prelucrarea datelor personale în documentul numit Politică de Confidențialitate.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Proprietarului, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa sau modifică aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord că Proprietarul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații. Asociația pentru Psihologia Sportului nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alteceva în acest sens.

Prin înscrierea în baza de date a Asociației pentru Psihologia Sportului, Utilizatorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către Asociația pentru Psihologia Sportului.