Comunicat. Taxa si cotizatie APPS pentru anul 2017.

Jocul emotiilor din performanta sportiva. Emotiile negative.
24 ianuarie 2017
Camelia Potec, model de succes al sportului romanesc
26 ianuarie 2017

In atentia membrilor APPS si a celor care isi doresc sa devina membri APPS, in baza formularului de adeziune, comunicam urmatoarele:

  • In urma sedintei Consiliului Director al Asociatiei pentru Psihologia Sportului nr 02/ 07.12.2016 privind strategia de aderare in cadrul APPS, s-a convenit asupra stabilirii cuantumului taxei de inscriere in Asociatia pentru Psihologia Sportului si a cotizatiei anuale, pentru anul 2017. Valoarea taxei de inscriere este de 120 lei si se achita o singura data, la semnarea formularului de adeziune, in timp ce cuantumul cotizatiei anuale, pentru anul 2017, se va mentine tot 120 lei.  Astfel, persoanele care nu sunt membri APPS si doresc sa devina membri aderenti vor achita 240 lei ( 120 lei Taxa de inscriere, 120 lei Cotizatie 2017), in urma completarii formularului de inscriere. Adresam rugamintea sa mentionati pe ordinul de plata, la detalii plata” Taxa de inscriere+ Cotizatie 2017)
  • Persoanele deja inscrise in APPS care doresc sa isi pastreze statutul dobandit de membru aderent vor achita 120 lei, contravaloarea cotizatiei anuale aferente anului in curs. Valoarea cotizatiei anuale se va mentine la 120 lei, indiferent de data calendaristica in care membrul aderent va achita cotizatia anuala.

Orice modificare adusa conditiilor de aderare in cadrul Asociatiei pentru Psihologia Sportului va fi adusa la cunostinta publicului prin intermediul comunicatelor postate pe siteul Asociatiei.

Psiholog Andreas Hniatiuc

Presedinte APPS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

45 + = 50