Pregatirea mentala a campioanelor. Teambuilding CSM Bucuresti – handbal feminin.

Beneficiile psihologice ale sportului practicat de copii
3 ianuarie 2016
Interviu cu Marius Niculae
24 ianuarie 2016

In baza parteneriatului cu Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, in luna august 2015, ne-am implicat alaturi de echipa de handbal fete a clubului, in cantonamentul de vara de la Ramnicu Valcea, pentru a asigura pregatirea psihologica a lotului, din perspectiva noului sezon. Avem un drum lung si incarcat, pentru ca anul acesta obiectivele sunt indraznete, propunandu-ne sa castigam tot ce putem castiga: campionatul, cupa si sa obtinem calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor si tocmai de aceea pregatirea mentala devine un aspect esential in atingerea obiectivelor.

Am muncit, ne-am distrat, am simtit cum este sa lucrezi in echipa, ne-am organizat si am invatat impreuna sa ne adaptam situatiilor neprevazute, depasindu-ne limitele de moment si acceptand miza fiecarei provocari indraznete. Misiunea noastra are la baza motivatia de a construi, de a lua lucrurile de la inceput si de a le proiecta pana in punctul cel mai de sus.

Pentru ca iubim performanta raspundem  pozitiv oricarei initiative menite sa contribuie la cresterea performantelor sportului romanesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 18 = 21