Comunicat. Beneficiile membrilor APPS.

Invatarea psihologica in sport. De la incompetenta la excelenta.
7 iulie 2016
Eroul din sportul de performanta
9 iulie 2016

APPS va multumeste pentru atentia si interesul manifestat.

Dorim sa crestem ca echipa pentru a putea oferi performantei sprijinul cuvenit, iar in acest demers va invitam sa ne deveniti parteneri. A fi membru APPS presupune participarea la dezvoltarea unei echipe, unice in Romania, care a decis sa puna pregatirea, cunoasterea si experienta in slujba elitelor din mediul sportiv.

Alaturarea cu noi aduce beneficii oricarui membru care doreste implicare activa sau pasiva:

  • Posibilitatea de a-si promova 2 evenimente ( conferinte, workshopuri, sesiuni de comunicare, recrutari de personal, lansari de carte. competitii majore, premieri, proiecte etc) pe an, pe siteul nostru. Vom crea o sectiune noua,  EVENIMENTE, unde orice membru al APPS va putea promova evenimente care au legatura cu sportul de performanta.
  • Posibilitatea de a posta 4 materiale de specialitate, cu semnatura, pe siAPPS Membrite/ an.
  • Discount 25% la orice eveniment organizat de APPS ( workshop, conferinta, formare si supervizare profesionala etc).
  • Posibilitatea efectuarii stagiului de practica, individual sau in grup, procedura necesara in vederea obtinerii adeverintei de practica solicitata de majoritatea facultatilor de profil.
  • Posibilitatea de a beneficia de recomandari si informatii referitoare la lecturarea unor materiale de specialitate din domeniul sportului de performanta, in vederea dezvoltarii personale sau profesionale.

Asadar, studentii, colegii de breasla dornici sa ia startul intr-un domeniu de perspectiva, antrenorii, sportivii sau persoanele pur si simplu dornice sa sustina performanta sunt asteptate in echipa noastra.

Va multumim!

Echipa APPS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23 − = 15