In cautarea viitorilor campioni. Campania 2016.

Cuvantul ca un drog – importanta discursului interior
27 august 2016
Cautam specialisti in domeniul Psihologiei sportului!
4 octombrie 2016

Ryan Lochte swims in the men's 400-meter individual medley preliminaries at the U.S. Olympic swimming trials, Monday, June 25, 2012, in Omaha, Neb. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Pentru al treilea an consecutiv ne-am implicat in cautarea viitorilor campioni. La inceputul lunii viitorii-campioni-5 septembrie, la propunerea Cameliei Potec, Presedinte al Federatiei Romane de Inot, ne-am implicat in evaluarea si pregatirea viitorilor campioni. Saptamana de cantonament alocata micutilor inotatori face parte din proiectul „Camelia Potec – In cautarea viitorilor campioni”, proiect sustinut si realizat cu sprijinul Stejarii Country Club si Mercedeviitorii-campionis Benz Romania, in vederea identificarii si sprijinirii talentelor sportive din Romania. Campania este la al treilea an consecutiv de organizare si vine sa sprijine performanta in sportul romanesc. Impreuna ne-am simtit bine, i-am familiarizat pe micuti cu notiuni si concepte specifice performantei sportive si am desfasurat activitati cu caracter tematic, menviitori-campioni-2ite sa dezvolte abilitatile specifice, atat de necesare viitorilor campioni.

Va oferim, mai jos, cateva secvente surprinse in timpul activitatilor desfasurate.

Pentru ca ne place sportul si iubim performanta, raspundem afirmativ oricarei provocari menite sa asigure un viitor mai bun sportului romanesc.

Psiholog sportiv Andreas Hniatiuc

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 85 = 87