„Daruieste un zambet 2015”. Campanie umanitara.

Prezent si Viitor in fotbalul romanesc
15 noiembrie 2015
Abandonul sportiv la copii
9 decembrie 2015

Si anul acesta ne vom mobiliza pentru a sustine campania umanitara destinata copiilor adapostiti la Centrul Social Pro Vita. Acest demers a fost posibil, an de an, cu bunavointa si interesul celor care nu raman indiferenti la nevoile acestor Giurgiu-013copii.

Urmam acest drum pentru a oferi un sprijin celor care au nevoie de orice forma de ajutor, intelegand ca ceea ce pentru unii poate insemna “putin”, pentru acesti copii poate inseamna “mult”!2014 Slobozia 130
Locul ales este Centrul social “Pro Vita” din com. Slobozia, jud Giurgiu. In cadrul acestui asezamant, prin bunavointa Parintelui Stefan Valentin, se adapostesc si sunt ingrijiti 25 de copii, cu varste cuprinse intre 1-18 ani. Ei provin din familii destramate, din medii defavorizate si gasesc aici tot sprijinul necesar pentru a duce o viata normala, primind afectiunea si educatia de care au nevoie.

Aici, am fost primiti de fiecare data, cu multa caldura, atat de catre 2014 Slobozia 009cei care se ocupa de confortul si educatia copiilor, dar mai ales de catre cei mici. In acesti cinci ani, de cand am ales sa ne implicam in campanii umanitare, am incercat sa aducem copiilor o bucurie in plus, oferindu-le alimentGiurgiu-049e, jucarii, haine, dulciuri, carti si alte materiale cu scop didactic si formativ. Pe langa acest suport material, am incercat, de fiecare data, sa fim alaturi de cei mici si prin diverse activitati cu caracter social si educativ.

Duminica 20 decembrie vino alaturi de noi sa daruim impreuna un zambet acestor copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

72 + = 79